Don't Miss
Home / Uncategorized / Битолчанец зел 180.000 денари во кредитна измамa

Битолчанец зел 180.000 денари во кредитна измамa

 СВР Битола поднесе кривична пријава против 29-годишниот битолчанец  Т.Р. поради основано сомневање дека со измама зел 180.000. денари.

Битолчанецот го убедил на измаменото лице дека тие пари се потребни за аплицирање и аванс за да добие кредит од 10.000 евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*