Don't Miss
Home / Вести / И таткото на петгодишното дете позитивен од коронавирусот

И таткото на петгодишното дете позитивен од коронавирусот

                       

Инфорамцијата дека петгодишно дете е инфицирано од коронавирусот во Битола ја загрижи битолската јавност.

По  информацијата од Центарот за јавно здравје  дека петгодишно дете било позитивно на коронавирусот, од Министерството за здравство доцна попладнево излегоа со објаснување дека покрај петгодишното дете инфициран од оваа заразна болест е и таткото на детето.

Тие се инфицирани од веќе заболено лице, кое претходно било позитивно, тврдат од Министерството за здравство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*