Home / Uncategorized / Избрана техничката влада на Спасовски

Избрана техничката влада на Спасовски

Со 101 глас „ЗА“, ниту еден „Против„ и „Воздржан“, Собранието попладнево ја избра новата техничка Влада.

По заклетвата, членовите на преодната влада направија и традиционална фотографија. На нејзиното централно место се најде новиот технички премиер Оливер Спасовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*