Don't Miss
Home / Uncategorized / МВР ќе работи двосменски

МВР ќе работи двосменски

Почнувајќи од денеска до крајот на август, отсеците за управни работи во Битола, Велес, Куманово, Охрид, Струмица, Тетово и во Штип ќе работат во две смени, од 8.30 до 20 часот, извести МВР.

Покрај можноста што продолженото работно време ја отвора, граѓаните да може потребните документи или уверенија да ги вадат и по работното време, МВР поради зголемениот обем на работа воведува уште една измена да им олесни на граѓаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*