Don't Miss
Home / Uncategorized / Народните носии низ објективот на Тошо Дабац

Народните носии низ објективот на Тошо Дабац

  НУ Центар за култура – Битола и Културниот центар Травно  – организираат работилница за заштита и изнајмување на народни носии.

Воедно среда на 27 март со почеток во 20 часот ке се одржи иложба

 ” Народните носии низ објективот на Тошо Дабац “
                       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*