Home / Uncategorized / Невообичаена “кетеринг служба“ во Инфективното одделение

Невообичаена “кетеринг служба“ во Инфективното одделение

        Пациентите кои се лекуваат на Инфективното одделение во Клиничката болница поради заразата од Ковид 19 немаат можност да комунцираат со своите најблиски.

        Поради таквите забрани за контакт со  најблиските тие не можат да ги добијат ни разните продукти и артикли кои им ги носат за нивно закрепнување.

        Но најблиските на пациентите кои се лекуваат на Инфективното одделение се снајдуваат на разни начини да им ги достават артиклите за закрепнување.

        Така денеска забележавме како на еден пациент кој се лекува од Ковид 19 на Инфективното одделение неговите најблиски со јаже му доставуваа кеса во која имаше  разни артикли.

        Навистина невообичаена “катеринг служба“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*