Don't Miss
Home / Вести / Од утре граски автобуски линии до 17 часот

Од утре граски автобуски линии до 17 часот

Градските линии на општинскиот линиски превоз, почнувајќи од утре 20.05.2020 ќе сообраќаат наизменично како во досегашниот период, но без прекин, од 06:00 до 17:00 часот, вклучително и во сабота.

Со ова се укинува двосменскиот редуциран режим на сообраќање на автобусите, кој беше воведен соодветно на потребите за движење на граѓаните, а согласно заклучоците на Владата на РСМ се вели во соопштението на Општина Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*