Don't Miss
Home / Свет / Од водата извлечени над 40 тела, соопштија индонезиските власти

Од водата извлечени над 40 тела, соопштија индонезиските власти

Над 40 тела биле пронајдени во зоната на исчезнувањето на авионот на Ар Азија во Јаванско море, соопштија индонезиските власти.
Телата биле забележани за време на набљудување од воздух.
Некои агенции пренесуваат дека на телата немало појаси за спасување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*