Don't Miss
Home / Uncategorized / Оливер Спасовски технички премиер

Оливер Спасовски технички премиер

По 3 јануари, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе биде технички премиер на местото на Зоран Заев, а министерката Мила Царовска доаѓа на вицепремиерското место на Кочо Анѓушев.

Ова се првичните информации од вечерашната седница на Извршниот одбор на СДСМ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*