Don't Miss
Home / Uncategorized / Пировска за изјавата на Заев: Гнасно, тешка демагогија било се што се зборуваше

Пировска за изјавата на Заев: Гнасно, тешка демагогија било се што се зборуваше

Извршната директорка на Хелсиншкиот комитет за човекови права, Уранија Пировска жестоко ја осуди вечершната изјава на премиерот Заев дека немало да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден, како што рече, педер, да ја бутнат Владата.

-Гнасно по многу основи! Толку од прифаќањето на различностите и нивното почитување! Тешка демагогија било се што се зборуваше и правеше претходно!, напиша Пировска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*