Home / Вести / Сите на кино во киното Манаки

Сите на кино во киното Манаки

Одиме во @Манаки КИНО .

Проекците на детски филмови синхронизирани на македонски јазик, предизвика огромен интерес од битолските ученици

Ви пренесуваме дел од атмосферата од денешната проекција на детскиот филм „ Мачката Ру“. Имате време да ја фатите и проекцијата на филмот „Духот“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*