Don't Miss
Home / Uncategorized / Судир на демонстрантите и полицијата на Табановце

Судир на демонстрантите и полицијата на Табановце

Попладнево на граничниот премин Табановце дојде до судир и туркање меѓу полицијата и демонстрантите од ВМРО-ДПМНЕ кои денеска најавија дека ќе го блокираат граничниот премин.

Сајтот Република објави видео од инцидентот, и тврди дека еден од демонстрантите е повреден, а еден уапсен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*