Don't Miss
Home / Uncategorized / “Транспортер “ одложен за 17 јануари

“Транспортер “ одложен за 17 јануари

Вчера во Кривичниот суд во Скопје заврши сослушувањето на последниот сведок на СЈО, од МИГ Травел.

По неговото испитување судскиот случај за “ Транспортер “ е одложен за 17 јанураи идната година, кога ке се пристапи кон слушање на лентите од прислушкуваните разговори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*