Home / Економија / УЈП контролираше 50 објекти и “заработи “ 69.000 евра

УЈП контролираше 50 објекти и “заработи “ 69.000 евра

По дупењето на гумите на 6-те службени возила на Регионалната дирекција во Битола, УЈП Битола како што најави не само што не се повлече пред заканите на насилниците туку ги засили и заостри контролите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*