Don't Miss
Home / Uncategorized / Утре седница на парламентот за одземање на имунитетот

Утре седница на парламентот за одземање на имунитетот

Претседателот на Собранието, Талат Џафери за утре на пладне ја закажа пленарната седницата на која ќе се одлучува за одземањето на имунитетот на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов, Јохан Тарчуловски, Сашо Василевски, Љупчо Димовски и Жаклина Пешевска, во врска со барањето за нивно притворање што до законодавниот дом го испрати Кривичниот суд во Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*