Home / Uncategorized / Вучиќ нема да бегам како Груевски

Вучиќ нема да бегам како Груевски

Ќе бидам со својот народ се додека сум негов избор, а потоа ќе живеам во својата земја, бидејќи друга немам. Никогаш нема да заминам од државата и нема да го видите „случајот Груевски“ или нешто слично, изјави српскиот претседател Александар Вучиќ по повод потегот на Приштина и ставот на Брисел и некои западни центри на моќ, за кои тој смета дека имаат желба да го соборат него и Србија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*