Don't Miss
Home / Author Archives: Битолски Весник

Author Archives: Битолски Весник

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Тимот на Маркетинг Агенцијата Nova Solutions, срдечно Ви ги честита престојните Новогодишни празници, со желба за мир во домот, успех на професионален план, љубов и безброј убави и незаборвани  моменти во претстојната 2015 година.  

Read More »

15 години на Ариес Травел

Ариес Травел го одбележа 15 годишниот јубилеј од своето постоење. Туристичка агенција од Битола која за сиот овој период остана и продолжува да е една од најуспешните национални туристички агенции.Лидер во понудата на аранжмани,со врвна услуга. Настанот е организиран во во ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #7: Зошто Ви е потребен SEO?

Можеби слушнавте за онаа маркетиншката поговорка да „ништо не може побрзо да убие лош производ како што тоа може да го направи добриот адвертајзинг“. Јасно е и зошто е тоа така – добриот адвертајзинг брзо привлекува голем број на корисници, ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #6: Со кој комуницираат сите тие реклами?

Па со купувачите, се подразбира. Со кој друг инаку? Купувачот ја гледа рекламата, оди до својата продавница и го купува производот….тоа е тоа. А што ќе правиме со следната состојба: „Го сакам колачето кој што го видов на телевизија!“ Мама ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #5: Маркетингот е …..

….многу работи, но најчесто се завршува на промотивен леток, оглас или пенкало со логотип. За жал, но така е. Поради фактот дека маркетингот не е толку едноставен, тешко е да се објасни, што е тоа маркетинг. Уште потешко е да ...

Read More »

Порталот на Битолски весник хакиран

Порталот на Битолски весник беше хакиран. Засега непознати “ Хакери “ пред два дена го хакира порталот на Битолски весник. Стручните екипи, кои работаат на остранување на последиците од хакирањето , сеуште не можат точно да утврдат кои се “ ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #4: Понудете вредност

Вредноста на производот не постои се додека таа не се реализира низ неговата употреба? Ова можеби ви делува чудно, но ова е факт. Голем број на производители ќе речи: „јас го познавам својот производ и ја знам неговата вредност“, но ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #3: Клиенти

Немате навика да ги губите Вашите клиенти, но и кога тоа ќе се случи обично се работи за погрешна одлука на самите клиенти. Но сега изгубивте битен клиент, а вината е исклучиво ваша – немате изговор, клиентот ја донесе вистинската ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #2: Локација, локација, локација…

Сигурно знаете дека број постојат три правила за успешен бизнис (наш совет број 2) а тоа е локација, локација и локација. Без разлика дали се работи за физички или виртуелен бизнис, мал стартап или голема компанија се’ се сведува на ...

Read More »

Дигитална насмевка – Совет #1: Насмеано лице :)

Претпоставуваме дека секогаш на вашите вработени и колеги им препорачувате вашите клиенти да ги дочекувате со насмеани лица. Исто е и на социјалните мрежи, секогаш дочекувајте ги постоечките или потенцијалните клиенти со насмевка. Вашиот клиент е дојден на социјалниот профил ...

Read More »