Home / Галерија

Галерија

Галерија:Спектакуларен концерт на “Партибрејкерс“ на Широк Сокак

Спектакуларен концерт на Белградската рок група “партибрејкерс“ на Широк Сокак на Фестивалот “Битола отворен град“ во рамки на Битолското културно лето “Битфест 2015“. Фотографии: Сашо Ристевски

Read More »

Фото: Неповторливата енергија на концертот на маестралниот Дуке Бојаџиев

Дел од прекрасната атмосфера на синоќешниот концерт на Дуке Бојаџиев во преполнетата голема сала на Центарот за култура. Фотографиите се преземени од Фејсбук профилот на НУ Центар за култура- Битола.

Read More »

Фото: Состојбата во општина Новаци е алармантна

Сообраќајот за овие места го контролираат жителите на Новаци кои не дозволуваат тешки товарни возила да се движаат по патот. Во меѓувреме се прават сите напори да се заштити селото Новаци, постои голема опасност од рушење на патот.  

Read More »
error: Content is protected !!