Home / Бугарија, Унија, НАТО,ЕУ

Бугарија, Унија, НАТО,ЕУ

Обраќање на Зоран Заев за ветото на Бугарија

„Почитуван македонски народе, Почитувани граѓани од сите заедници во Северна Македонија, На сите ни е јасно, дека до овој момент Европската Унија не постигна согласност за прифаќање на преговарачката рамка за нашата земја. Оваа неодговорна грешка е горчлива вест за ...

Read More »