Home / Tag Archives: 6

Tag Archives: 6

Барање притвор уште за тројца пратеници

Судот поднесе  барање за симнување на имунитет заради притвор и на пратениците Крсто Мукоски, Јохан Тарчулоски и Љубен Арнаудов, потврдуваат собраниски извори. Со таквото барање се заокружи бројката од барање притвор за 6 пратеници на ВМРО ДПМНЕ.  

Read More »