Don't Miss
Home / Tag Archives: 73

Tag Archives: 73

73 години на Нова Македонија

Редакцијата на „Нова Македонија“ одбележа 73 години од печатењето на првиот број на весникот, кој излезе на 29 октомври 1944 година во селото Горно Врановци. По тој повод, сегашни и поранешни новинари, соработници и пријатели на весникот, денеска, традиционално го ...

Read More »