Don't Miss
Home / Tag Archives: а Груевски. евра. МВР

Tag Archives: а Груевски. евра. МВР

Груевски на 8 ноември заминува Шутка

Пред судењето за „Траекторија“ на СЈО, денеска во холот на Основниот суд Скопје 1 додека чекаше да влезе како обвинет, службеник од судот му го врачи упатниот акт на Никола Груевски да се пријави на 8 ноември во затворот во ...

Read More »