Don't Miss
Home / Tag Archives: Адеми

Tag Archives: Адеми

Избрани претседателите на собраниските комисии

Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата денеска усвои Одлука со која беа именувани претседатели, заменици претседатели, членови и нивни заменици на собраниските комисии. За претседател на Комисијата за уставни прашања е именуван Талат Џафери, на Комисијата за одбрана ...

Read More »