Don't Miss
Home / Tag Archives: адвокатска канцеларија

Tag Archives: адвокатска канцеларија

Адвокатите ја испразнија благајната на Клиничката болница!?

Позната адвокатска канцеларија од Битола деновиве ја испразнила касата на Клиничката болница во Битола, јавувуваат извори на порталот на Битолски весник. Според информациите на порталот, откако го добија спорот против Клиничката болница во Битола, која претходно тие ја бранеа, познатата ...

Read More »