Home / Tag Archives: акредитирани

Tag Archives: акредитирани

За изборите акредитирани 300 домашни и 81 странски набљудувач

Државната изборна комисија (ДИК) досега има акредитирано 300 домашни и 81 странски набљудувач за предвремените парламентарни избори на 11 декември. На 6 декември завршува рокот за пријавување за набљудување на изборите според Роковникот на ДИК. Според информацијата од веб-страницата на ...

Read More »