Don't Miss
Home / Tag Archives: александар турунџев

Tag Archives: александар турунџев

Панихида во чест на Александар Турунџев

Во организација на Унијата на млади сили и Советот на ветерани на ВМРО- ДПМНЕ Битола, викендов, се одржа панихида во чест на легендарниот војвода, член на Битолскиот револуционерен округ Александар Турунџев. На панихидата која се одржа на гробот на војводата ...

Read More »