Don't Miss
Home / Tag Archives: алиби

Tag Archives: алиби

Филип Петровски: Мицкоски бара алиби и затоа протестира

Поранешниот функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Филип Петровски, вели дека протестирањето на лидерот на партијата, Христијан Мицкоски, не е искрено. Според него, Мицкоски се приклучи на протестите пред Собранието денеска само за да си создаде алиби пред членството дека наводно, вели Петровски, ...

Read More »