Home / Tag Archives: аматерско

Tag Archives: аматерско

Реактивирање на Аматерското астрономско друштво-Битола

Професори, студенти и ученици од Битола синоќа ја почнаа постапката за реактивирање на Аматерското астрономско друштво-Битола чија активност, како што рекоа, имала и има традиција во Битола. На синоќешниот промотивен настан што се одржа во Универзитетската библиотека „Св.Климент Охридски“-Битола беше ...

Read More »