Home / Tag Archives: анастезеолог

Tag Archives: анастезеолог

Обраќање на сопственикот на “ Плодност “ д-р Таше Трпчевски

Болницата Плодност Битола преку соопштение објавено на социјалните мрежи информира за нови позитивни случаи на коронавирус. Ковид-19 е утрден кај двајца доктори и една медицинска сестра. Во продолжение следува интегрален текст од соопштението на болницата Плодност – Битола. Бевме и ...

Read More »