Home / Tag Archives: барања.објект. Општина

Tag Archives: барања.објект. Општина

Уште само три дена за легализација на бесправните објекти

На 30 јуни истекува крајниот рок  за легализација на бесправните објекти и утврдување на правниот статус на објектите чии барања биле одбиени. Според соопштението на Општината Битола врз основа на член 2 од Законот за измени и дополнувања на Законот ...

Read More »