Don't Miss
Home / Tag Archives: барел

Tag Archives: барел

Поскапуваат горивата

Заедно со температурите, растат и цените на горивата кај нас – и бензинот и дизелот од утре поскапуваат како последица на зголемувањето на цената на суровата нафта на светските берзи во последниве две недели. Така, малопродажната цена на литар еуросупер ...

Read More »