Home / Tag Archives: Баша

Tag Archives: Баша

За Албанија Република Македонија веќе се вика Северна Македонија

Постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција за прашањето на името, го поздрави лидерот на најголемата албанска опозициска партија Љуљзим Баша, оценувајќи го како повеќе од значаен. – Постигнатиот договор меѓу двата соседа е повеќе од значаен и посакувам на Северна ...

Read More »