Home / Tag Archives: биџет

Tag Archives: биџет

Талески ја почна (пред)изборната кампања

Актуелниот градоначалник на Битола,Владимир Талески кој ја најави својата кандидатура за својот четврт мандат веќе ја почна (пред)избoрната кампања. Тој деновиве со поддршка само на два тројца негови вработени ги промoвира своите проекти. Така вчера Талески  во ОУ “Коле Канински“ ...

Read More »