Don't Miss
Home / Tag Archives: Битолски весник. директори

Tag Archives: Битолски весник. директори

Кадровски смени во десетина институции

Откако пред една недела Владата ги разреши над 1.500 членови на Надзорни и Управни одбори во бројни државни и владини институции, на ред дојдоа смените  на раководните кадри во бројни владини и државни институции. Иако засега нема официјална потврда за ...

Read More »