Don't Miss
Home / Tag Archives: блиндирани. УБК

Tag Archives: блиндирани. УБК

Нинџа располагал со две блиндирани возила

Александар Василевски Нинџа, обвинет во “27 април”, иако не бил вработен во УБК, сепак дејствувал како тамошен вработен, а располагал и со ресурси од управата, односно имал два блиндирани автомобили. -Нинџа имаше џип со петти степен на блиндираност и автомобил ...

Read More »