Home / Tag Archives: Бочварски

Tag Archives: Бочварски

Зврлевски им го продолжи работењето на парламентарното мнозинство

Се додека не дојде до промена на јавниот обвинител Зврлевски и не почне постапка за избор на нов јавен обвинител не одиме на одмор, рече Бочварски.  Додека не се разреши обвинителот Марко Зврлевски пред локалните избори пратениците од владејачкото мнозинство ...

Read More »

Крај на раскошниот живот на Фамилијата

Додека мнозинството граѓани живееше под прагот на сиромаштија, во долгови и со блокирани сметки, функционерите од ВМРО-ДПМНЕ нивните пари ги трошеле на ручеци со егзотична и ексклузивна храна, на скапи хотели, костуми, чевли и спа третмани, потполно игнорирајќи ги потребите ...

Read More »