Don't Miss
Home / Tag Archives: богатење

Tag Archives: богатење

Возниот парк обновен со стари камиони

Во  ЈП “ Комуналц “ во изминатите години, откако на чело на ова јавно претријатие е директорот Зоран Соклевски, инаку пулен на градоначалникот Владимир Талески возниот парк на камиони се обновувал исклучиво со набавка на стари и дотраени камиони. Според ...

Read More »