Home / Tag Archives: боксерски

Tag Archives: боксерски

Враќање на боксот во Битола, формиран нов клуб Битола

Најавите за вложувања од страна на Агенцијата за спорт и млади и формирањето на новата балканска боксерска лига беше повод за формирање на нови боксерски клубови. И Битола не остана имуна на овие нови боксерски трендови, па така, во нашиот ...

Read More »

Меѓународен боксерски турнир “Јордан Мијалков“

Во Штип, во салата “Јордан Мијалков“ се одржа вториот по ред боксерски меѓународен турнир “Јордан Мијалков“, кој имаше ревијален карактер. На овој турнир учество зедоа тројца битолчани, од два клуба, Пелистер и Арена Битола. -Александар Димовски – Димса од Пелистер ...

Read More »