Don't Miss
Home / Tag Archives: Бонтерс

Tag Archives: Бонтерс

Научна конференција за стогодишнината на Македонскиот фронт

  Во Битола, денеска по свеченото отворање на Меморијалниот музеј од Првата светска војна,  почна научната конференција Стогодишнината од Македонскиот фронт: 1918-2018 година. На научната конференција, која ќе трае четири дена, од 30 мај  до 3 јуни, научни работници од ...

Read More »