Don't Miss
Home / Tag Archives: бришење

Tag Archives: бришење

Избирачкиот список од утре на увид на јавноста

Избирачкиот список  од утре ќе биде ставен на јавен увид. Според информацијата добиена од ДИК на него има  вкупно 1.816.127 гласачи. Не се внесени 11.346 граѓани. Најголемиот број од лицата кои не се внесени во списокот, 7.017 немаат живеалишта, дел ...

Read More »