Home / Tag Archives: бројки

Tag Archives: бројки

Анкета на „Брима Галуп”: За ВМРО-ДПМНЕ 25,8 отсто, за СДСМ 16,7

На претстојните предвремени парламентарни избори за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 25,8 отсто, а за СДСМ 16,7 отсто од граѓаните, покажуваат резултатите од анкетата на „Брима Галуп” спроведена на барање на неделникот „Република” во периодот од 11 до 17 ноември при што ...

Read More »

Седумката на лото падна во Битола

Вечерашното 95. коло на Ново лото донесе нов среќен добитник на премијата 7-ка. Kомпјутерскиoт систем лоцираше дека уплатата на среќното ливче е извршена во продажното место ДООЕЛ- 15ка-88 во Битола. Добитната комбинација во ова коло е: 1, 4, 5, 16, ...

Read More »