Don't Miss
Home / Tag Archives: Будење

Tag Archives: Будење

„Будење Битола“ поднесе потписи до Советот за распишување на референдум

Учесниците од граѓанската иницијатива „Будење Битола“, покрената поради нацрт стратегијата на Владата за мигранти и бегалци денес до општината достави потписи од граѓани за распишување на референдум. -Согласно член 3 став 3 од Законот за референдум и други облици за ...

Read More »