Home / Tag Archives: Бутола

Tag Archives: Бутола

Се обновуваат фасадите на три објекти во Битола

Во тек се активностите за обнова и конзервација на фасадите на три објекти во Битола. Стручните екипи на Заводот за заштита на спомениците на културата и музеј Битола интензивно работат на обновата на фасадите на Средното музичко училиште и на ...

Read More »