Home / Tag Archives: Чадиковки

Tag Archives: Чадиковки

Младен Чадиковски нов претседател на ЗНМ

Младен Чадиковски е новиот претседател на Здружението на новинари. Тој со 86 гласа го победи својот противкандидат Столе Наумов од Канал77, за кој имаше 77 гласови. Покрај ова, беа избрани и членови за Управниот и Надзорниот одбор и на Советот ...

Read More »