Home / Tag Archives: Чадиковски

Tag Archives: Чадиковски

Чадиковски се повлече од ТВ 24

Денеска, пред сите колеги и соработници во Телевизија 24 соопштив дека се повлекувам од местото главен и одговорен уредник на телевизијата. Мојата одлука да се повлечам од ова уредничко место ја донесов поодамна, во моментот кога решив да се кандидирам ...

Read More »

УО на ЗНМ: Чадиковски легитимно избран за претседател

Управниот одбор на конститутивната седница одржана на 17 декември 2018 година едногласно донесе автентично толкување на одредбите од Статутот на ЗНМ кои се однесуваат на одржаното Изборно собрание според кое Претседателот на ЗНМ, Младен Чадиковски, е легитимно избран со мнозинство гласови ...

Read More »