Don't Miss
Home / Tag Archives: чевли

Tag Archives: чевли

Совети во случај на земјотрес

Земјотресите станаа секојдневние во нашата земја. Затоа еве неколку совети како треба да се однесувате кога ќе има земјотрес. Ако земјотресот се случил во текот на ноќта, и вие се наоѓате во целосна темнина, не брзајте да запалите свеќа или ...

Read More »

Се затвора продавницата за чевли на “Борово“

По неколку децении постоење  во Битола се затвора продавницата за чевли на “Борово”. Деновиве во оваа продавница се случува тотална распродажба на чевли, бидејќи за неколку дена по барање на новиот сопственик на  “ Борово “ оваа продавница мора да ...

Read More »