Don't Miss
Home / Tag Archives: чиста

Tag Archives: чиста

Голема акција за чистење на дивите депонии во градот

Во соработка со јавните претпријатија и неколку градежни фирми од градот, општина Битола и оваа година е дел од националната акција „Македонија без отпад 2014”. Во рамките на акцијата под координација на општинскиот инспекторат во Битола се чисти на 15 ...

Read More »