Don't Miss
Home / Tag Archives: Чокревски

Tag Archives: Чокревски

Почина Томислав Чокревски

Во Скопје денеска почина проф. д-р Томислав Чокревски, поранешен министер за внатрешни работи, соопшти МВР. Чокревски беше на чело на Министерството за внатрешни работи од  почетокот на 1996 до крајот на 1998 година. Тој беше и професор на Правниот факултет ...

Read More »