Don't Miss
Home / Tag Archives: човекот

Tag Archives: човекот

Човекот, најголем капитал на општеството

Неодмна во Скопје, на иницијатива на претседателот  Трифун Костовски  и голем број интелектуалци,  политички аналитичари, уметници,бизнисмени…  е формирано  невладино Здружение на граѓани “ Човекот пред се”. “Човекот пред се” е Здружение на граѓани, формирано со цел да биде коректив во ...

Read More »