Home / Tag Archives: Центар за јавно здравје Битола

Tag Archives: Центар за јавно здравје Битола

Центарот за јавно здравје ќе спроведува активности за превентивна систематска дератизација

Се информираат граѓаните дека во периодот од 15.04.2024 год. до 26.04.2024 год, екипи на Центарот за јавно здравје ќе спроведуваат активности на теренот, за ПРОЛЕТНА ФАЗА од превентивната систематска дератизација т.е. поставување на отровни мамци за уништување на глодари (глувци). ...

Read More »